Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Over ons

Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je eenvoudig de lekkerste gerechten thuis of op het werk! Bij ons vind je voor ieder wat wils. Je kunt van onze menukaart kiezen uit heerlijke vlees-, vis-, vegetarische én vegan gerechten. Ben je benieuwd naar ons menu en of jij ook bij ons kunt bestellen? Klik hier!

Sinds 1984
Voor het ontstaan van De Beren bezorgrestaurants gaan we terug in de tijd. Wat in 1984 begon met eetcafé Bruintje Beer aan de Noordsingel in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. 

In 2001 werd in Rotterdam-Noord de eerste vestiging van De Beren bezorgrestaurants geopend. De Bezorgbeer, zoals het toen nog heette, is dus ontstaan uit het succes van de toenmalige eetcafés om in te spelen op het hectische bestaan van de consument. Ook dit bleek een geslaagde zet, want meerdere vestigingen volgden al snel! Vandaag de dag zijn De Beren bezorgrestaurants uitgegroeid tot een sterke en professionele franchiseformule. 

Franchise
De Beren bezorgrestaurants is een franchiseorganisatie met de doelstelling om de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Ben je geïnteresseerd in het franchisen van een eigen bezorgrestaurant? Neem eens een kijkje op deze pagina en vul jouw gegevens in, zodat wij je kunnen benaderen voor een telefonisch gesprek.