Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Een leuke baan bij De Beren?

Vanwege het grote succes van De Beren hebben we regelmatig enthousiaste mensen nodig om ons team te versterken.  Onze vestigingen bevinden zich in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Roosendaal, Oud-Beijerland, Delft,  Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Capelle a/d  IJssel en Kralingse Veer.

Als je interesse hebt in een van onderstaande functies, of je wilt een open sollicitatie insturen, dan kan je het sollicitatieformulier onder aan deze pagina invullen, mailen naar   info@beren.nl,  of stuur je eigen brief naar:

De Beren
Postbus 3096
3003 AB Rotterdam

 

Vestigingsmanager

Wij zijn hard op zoek naar managers met veel ambitie! De Beren is een groeiend bedrijf met 17  bezorgvestigingen verspreid over de randstad en met de ambitie om zich verder te verspreiden over Nederland.

Zo kan je werkdag eruit zien:

Je wordt wakker zonder wekker. Je start de dag met een bakje koffie en er is genoeg tijd om even te sporten. Daarna een boodschapje doen en nog even relaxen op de bank. Dan kan je op weg naar de vestiging, om op te starten en de avond voor te bereiden. Voordat de rest van jouw team aan komt, nog even wat administratie doen en dan zijn jullie klaar voor de strijd. Topsport met een topteam! Het is half vijf en langzaam druppelen de bestellingen en de rest van het team binnen, nog even de dag doornemen en de eerste warme maaltijden gaan de deur al uit. Voordat je het weet is de spits alweer voorbij en gaat iedereen opruimen. In de tussentijd doe je nog wat telefoontjes om de tevredenheid van de levering van vandaag te controleren. Na nog wat bestellingen te hebben klaargemaakt en orders bij de leverancier te hebben gedaan kijk je nog even naar het rooster van de komende week. Voordat je er erg in hebt is het alweer einde werktijd en sluit je de vestiging af. Voldaan door de goede samenwerking met je collega’s ga je met een goed gevoel naar huis. Morgen weer zo’n dag!

Wat ga je nu precies bij ons doen?

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden in het bezorgrestaurant van De Beren:

 • Je stuurt keukenmedewerkers en bezorgers aan in de vestiging waar jij aan de slag gaat.
 • Je maakt een strakke personeelsplanning zodat de keuken en brommers goed bemand zijn.
 • Je zorgt ervoor dat we nooit zonder voorraad zitten en koopt waar nodig in.
 • Je maakt de kas op en controleert de klokuren van de medewerkers.
 • Om het aantal orders hoog te houden bedenk én voer je knallende marketing & sales activiteiten uit.

Wij vragen:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Sterk organisatorisch vermogen
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van HACCP-procedures
 • Een flexibele beschikbaarheid
 • Klantgerichtheid
 • Een creatieve geest

Wij geven terug:

 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en wellicht jouw eigen Beren vestiging.
 • Opleidingen zodat ook jij je blijft ontwikkelen!
 • Geld!
 • 23 vakantiedagen per jaar welke je kunt gebruiken om te vertoeven op een tropisch eiland.
 • Heel veel spare ribs, satestokjes en burgers (of één van onze gezonde keuzemenu’s)
 • Een leuk jong team op De Beren-vestiging en op het hoofdkantoor.
 • Een baan bij een van de grootste maaltijdbezorgdiensten van Nederland.

Wij vallen graag op, onze berenhelmen zal je vast een keer zijn tegengekomen. We zijn een leuk bedrijf om voor te werken en verwachten een hoop reacties op deze vacature. Val jij op én voldoe je aan het profiel, dan krijg jij binnen 48 uur een reactie! Je kunt je sollicitatie versturen naar info@beren.nl ter attentie van Leen Klootwijk, of verstuur je sollicitatie via ons online sollicitatieformulier.

 

Koeriers

Voor jongens en meiden van 16 tot 18 jaar hebben wij bijna altijd plaats. Ben jij in het bezit van je brommercertificaat? Heb je een aardige stratenkennis van Rotterdam, Amsterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Delft, Oud-Beijerland, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Capelle ad IJssel, Kralingse Veer, Wateringen, Roosendaal of Den Haag? Vul dan snel het formulier in!

 

Keukenmedewerkers

Wij zoeken regelmatig jongens en meiden die de mouwen flink op kunnen stropen! Ervaring is niet vereist, kunnen organiseren des te belangrijker. Wie weet zien we jou dan terug in een van onze keukens. Solliciteren kan direct via ons online sollicitatieformulier!

Marketing stagiair

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair vanaf juni 2017. Het grootste deel van je activiteiten zijn erop gericht het marketing en communicatieproces te ondersteunen. Je ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals marktonderzoek, marketingplan, doelgroep benadering, afnemersanalyse, concurrentieanalyse, naamsbekendheid vergroten en dergelijke. Je krijgt daarbij eigen taken zoals het opstellen van nieuwsbrieven, het maken van mailings en het schrijven van teksten voor de website. Ook ondersteun je bij ludieke marketingacties en assisteer je bij dagelijkse activiteiten omtrent het openen van nieuwe vestigingen. Je zult tijdens je stage direct worden begeleid door de marketing manager. Solliciteren kan via  info@beren.nl, ter attentie van Neltje van Zevenbergen, of via ons online sollicitatieformulier.

 

Online sollicitatieformulier