Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

WIL JIJ WERKEN BIJ DE BEREN?

Vanwege het grote succes van De Beren hebben we regelmatig enthousiaste mensen nodig voor verschillende functies om ons team te versterken. Wij verwachten van al onze medewerkers dat ze enthousiast, representatief, gemotiveerd, daadkrachtig en leergierig zijn!  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt bij De Beren en zich voor 100% inzet.

Beschik jij over deze eigenschappen en heb je interesse in één van de onderstaande functies? Solliciteer dan vandaag nog! 

(ASSISTENT) VESTIGINGSMANAGER

Wij zijn hard op zoek naar een assistent vestigingsmanager met veel ambitie en doorzettingsvermogen, die middels het managen van een De Beren bezorgrestaurant een onvergetelijke berenbeleving voor de consument weet te creëren.

Sinds de oprichting in 1984 is De Beren een groeiend bedrijf met vestigingen verspreid over het hele land en met de ambitie om in de komende jaren nóg meer vestigingen te openen. Wil jij (assistent) vestigingsmanager worden bij een van de grootste maaltijdbezorgdiensten van Nederland? Lees dan snel verder!

Zo kan je werkdag eruit zien

Je wordt wakker zonder wekker. Je start de dag met een kopje koffie en er is genoeg tijd om even te sporten. Na een boodschapje kun je nog even relaxen op de bank, waarna je vertrekt naar de vestiging om de avond voor te bereiden. Voordat de rest van jouw team gaat starten, lukt het je om nog wat administratie bij te werken. Dan zijn jullie klaar voor de strijd, topsport met een topteam!

Het is inmiddels half vijf en langzaam druppelen de bestellingen binnen, nog even de dag doornemen met het team en de eerste warme maaltijden gaan de deur al uit. De tijd vliegt en zodra de spits voorbij is wordt er hard gewerkt om de vestiging weer brandschoon te krijgen. In de tussentijd pleeg je nog wat telefoontjes om de tevredenheid van de levering van vandaag te controleren. Na nog wat bestellingen te hebben klaargemaakt en orders bij de leverancier te hebben gedaan kijk je nog even naar het rooster van de komende week.

Zonder dat je er erg in hebt is het alweer einde werktijd en sluit je de vestiging af. Voldaan door de goede samenwerking met je collega’s ga je met een goed gevoel naar huis. Morgen weer zo’n dag!

Wat je doet

Als (assistent) vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden in het bezorgrestaurant:

 • Je stuurt keukenmedewerkers en koeriers aan in de vestiging waar jij aan de slag gaat.
 • Je maakt een strakke personeelsplanning zodat de keuken, scooters en fietsen goed bemand zijn.
 • Je zorgt ervoor dat we nooit zonder voorraad zitten en koopt waar nodig in.
 • Je maakt de kas op en controleert de klokuren van de medewerkers.
 • Om het aantal orders hoog te houden bedenk én voer je knallende marketing & sales activiteiten uit

Wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau
 • Sterk organisatorisch vermogen
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van HACCP-procedures
 • Een flexibele beschikbaarheid
 • Klantgerichtheid
 • Een creatieve geest

Wij bieden

 • Een uitdagende baan!
 • Vakantiedagen
 • Spareribs, satéstokjes en burgers (of één van onze gezonde salades)
 • Geld!
 • Een leuk jong team op De Beren-vestiging en op het hoofdkantoor
 • Een baan bij een van de grootste maaltijdbezorgdiensten van Nederland

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Wil jij deze baan? Solliciteer dan vandaag nog via ons sollicitatieformulier of stuur jouw cv en motivatie naar sollicitatie@beren.nl

FIETS- EN SCOOTERKOERIER(S)

Ken jij de stad op je duimpje en werk je graag in de buitenlucht? Voor koeriers hebben wij bijna altijd plaats! Daarom zoeken wij naar enthousiaste fiets- en scooterkoeriers die het als een uitdaging zien, om onze maaltijden snel, warm en compleet bij de consument af te leveren.

Heb je een aardige stratenkennis van Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Delft, Leidsche Rijn, Lelystad,  Zoetermeer, Tilburg, Voorburg, Berkel en Rodenrijs, Capelle ad IJssel, Roosendaal of Den Haag? Vul dan snel het formulier in! Om te solliciteren als scooterkoerier dien je in het bezit van een bromfietscertificaat te zijn. 

KEUKENMEDEWERKERS

Weet jij van aanpakken? En heb je een passie voor food? Dan ben jij de ideale keukenmedewerker voor  De Beren bezorgrestaurants. Wij zoeken regelmatig gemotiveerde jongens en meiden, die een uitdaging niet uit de weg gaan. Ervaring is niet vereist, inzet wel! Heb jij oog voor kwaliteit en is hard werken voor jou geen probleem? Dan brengen wij jou graag de kneepjes van dit vak bij! Wie weet zien we jou terug in een van onze keukens.  Solliciteren kan direct via ons online sollicitatieformulier!

Online sollicitatieformulier